Antinostalgic Mist


Antinostalgic on virtuaalihevonen

Nimi Antinostalgic Mist Kutsumanimi Tintti
Rotu Shetlanninponi Sukupuoli Tamma
Väri Ruunivoikonhallakko Säkäkorkeus 102cm
Syntymäaika 01.02.2011 Ikä VARL (Täytti 4 vuotta 12.08.2011)
Painotus - Koulutustaso HeC, 50cm, noviisi
Omistaja VRL-01026, MIST6856 Kasvattaja MIST6856

Tintti on vanhempiensa tavoin melko temperamentikas tapaus. Se on nopea oppimaan, mutta se on pienestä lähtien muistanut vähän väliä testata, että tarvitseeko sen sittenkään tehdä mitään. Se vaatii käsittelijältään kärsivällisyyttä ja periksiantamattomuutta, sillä jos sille kerran antaa jossain asiassa periksi, se muistaa sen pitkään.

Hoidettaessa Tintti on suhteellisen mukava tapaus. Harjaus ja varusteiden kanssa häärääminen ei ole sille mikään ongelma. Kuolainten kanssa saa joskus vähän tapella, ja kavioiden nostossa pitää olla määrätietoinen. Tintti ei ole mitenkään vihainen tai äkäinen. Kiukutellessaan se lähinnä seisoo kuin patsas, eikä ole huomaavinaankaan hoitajaansa, "Jos teeskentelen, etten huomaa, lopettaakohan se kohta?". Talutettaessa Tintin kanssa saa olla varuillaan. Se saattaa yhtäkkiä päättää pinkaista heinätupsaalle ja jämähtää siihen. Yleensäkin se, että tulisi kulkea rauhallisesti taluttajan toisella puolella hieman hänen jäljessään tuntuu olevan Tintille hyvin vaikea ajatus. Välillä se yrittää vaan ihan huvikseen ravata vähän edelle, ja toisaalta se taas mielellään pysähtyisi tuijottelemaan maailman menoa kesken matkan.

Suku

Tintillä on sukua virtuaalimaailmassa yhden sukupolven verran.

i. VIR MVA Ch Hercules
vkko, 103cm, she
ii. Hexagon
bec, 102cm, she
iii. Horror v.d. Nieuwemaan
vkkokm, 105cm, she
iie. Amitie
mvkko, 99cm, she
ie. Loveletter
rt, 101cm, she
iei. Jillian's Tosca
mkm, 100cm, she
iee. Lola
rt, 106cm, she
e. Charis Adamantine
rnhkko, 102cm, she
ei. Charis Orion
m, 103cm, she
eii. Sirius Lux
m, 100cm, she
eie. Ottelia v. Thist
rt, 105cm, she
ee. Charis Americium
rnhkko, 99cm, she
eei. Scandium
mhkko, 101cm, she
eee. My America
rthkko, 98cm, she

Jälkeläiset

Tintti on jalostuskäytössä, ja siitä saa myös tilausvarsoja kysyttäessä. Tintti on väriltään ruunivoikonhallakko, ja se on geneettisesti eriperintäinen hallakkouden ja voikkouden suhteen. Mikäli ori ei ole hallakko, varsalla on 25% todennäköisyys periä hallakkous, ja mikäli ori on hallakko, varsan on vähintään 50% todennäköisyys periä hallakkous. Mikäli ori ei ole voikko, varsalla on 25% todennäköisyys periä voikkous. Mikäli orilla on voikko, varsalla on 50% todennäköisyys periä voikkous ja 25% todennäköisyys olla tuplavoikko. Varsan pohjaväri ja muut erikoisvärit riippuvat orista.

Virallinen jälkeläislista VRL:n rekisterisivulla VH11-017-0425. Jos omistat varsan, jota ei ole rekisteröity, rekisteröi se pian!

SyntymäaikaVarsan nimi ja sukupuoli OriLisätietoja
00.00.00o/t Nimi NimiNimiNimiVäri, rekisterinumero jne

Tulokset

Rekisterinumero ja rekisterisivu on VH11-017-0425.

EsteratsastusKouluratsastusKenttäratsastusValjakkoajo
Ominaisuuspisteet0 (vt. )0 (vt. )0 (vt. )0 (vt. )
Periytyvät*0000

* Periytyminen on laskettu sen perusteella, ettei toinen vanhempi periyttäisi ollenkaan pisteitä. Jos toinenkin vanhempi periyttää pisteitä, varsan pistesumma on suurempi.

Tekijänoikeudet

Kuvat © Marsupieni
Tekstit © Marsupieni