Etusivu
Esittely
Ponit
Toiminta
Yhteystiedot
 


Meidän tallimme on erittäin mediaseksikäs.

Mistletoe Shetlands on kolmen suomalaisen pyörittämä shetlanninponitalli Japanissa. Talli sijaitsee Tokion laitamilla ison Happy Pony-hevoskeskuksen kupeessa, itseasiassa pieni tallirakennuksemme on kyseiseltä hevoskeskukselta kesällä 2010 ostettu. Kasvatusrotumme on shetlanninponi, ja kiinnostuksenkohteemme erikoiset värit. Emme kuitenkaan suhtaudu kovin jyrkästi eri rotuisinkaan otukseenkin, kyllä meille kaikenlaista mahtuu.

Ympäristö ja tilat

Koska tallit sijaitsevat niin lähekkäin, meillä on oman tallimme kokoon ja toiminnan määrään nähden aivan sietämättömän kivat puitteet. Meillä on sopimus Happy Ponyn kanssa, saamme käyttää heidän kenttiään ja maastojaan, myös pesupilttuut ovat meidän käytössämme tarvittaessa, ja jos tila loppuu, heiltä voi vuokrata lisää tarhatilaa.

Ponimme ovat suurimman osan vapaa-ajastaan laitumilla, sillä säät eivät juuri koskaan ole kovin kylmiä. Käytämme yleensä meitä lähinnä olevaa pikkukenttää treenaamiseen. Koska talli sijaitsee kaupunkialueella, maastot eivät mitään pitkiä metsäreittejä ole, mutta jonkinverran mukavia polkuja löytyy kuitenkin, ja läheisessä puistossakin saa ratsastella. Siellä myös järjestetään usein Happy Ponyn toimesta talutusratsastusta, johon meidänkin ponit joskus osallistuvat.

Meillä on karsinapaikkoja kymmenen kappaletta, mutta ponimäärä huitelee usein paljon suuremmissa lukemissa. Karsinat ovat senverran isoja, että tarpeen tullen yhteen menee kaksi ponia, ja terveet ja hyväkarvaiset ponit asuvat ympäri vuoden ulkona. Ne pärjäävät hyvin pihattokatoksen suojissa.

Kuvat © Lost In Naka, Wikipedia Commons, Nomanson & Kida.kida.

Omistajat

Tallia on ollut perustamassa kolme aivan erilaista harrastajaa. Marsupieni sysäsi liikkeelle idean perustaa erikoisenvärisiä shetlanninponeja kasvattava talli. Virtuaalikissojen irkkikanavan kautta mukaan löytyi puolivahingossa wars, vanha koirapuolen aktiivi, sekä Norchie joka on enemmän kissapuolen ihmisiä, mutta myös värifriikki. Marsupieni on heistä ainoana ollut erittäin aktiivinen hevospuolella. Tällaisella kokoonpanolla ei tallista voi tulla normaalia:)

 
Ulkoasu © wars (Muokannut Marsupieni)